Тарілки, миски, супниці

Фільтри

Одноразовий посуд допомагає організувати спонтанні застілля, заплановані вечірки або пікніки, дитячі свята та простий перекус. Без них сьогодні складно уявити кафе або закладу швидкого харчування. Пластикові та паперові тарілки, супниці та миски підходять для десертів, гарячих і холодних закусок, супів, печеного. Інтернет-магазин ХеппіПен пропонує великий асортимент одноразових тарілок, супниць та мисок за доступними цінами з доставкою по всій Україні. Ви можете купити продукцію з пластику або міцного картону, перебуваючи в будь-якому місті країни - в Києві, Львові, Одесі, Харкові, Дніпрі, Маріуполі та інших. Доставка здійснюється протягом 4 діб. Кур'єр доставить вам покупку безпосередньо за вказаною вами адресою.

Переваги одноразового посуду

Який би захід ви не запланували, приймання їжі на ньому неминучий. Неодмінно потрібно буде влаштувати фуршет, чаювання або просто подати напої та закуски гостям. А значить, буде потрібно посуд. Використання звичайних скляних або фарфорового посуду на багатолюдних застіллях недоцільно, адже тарілку або миску можуть розбити, а потім її ще доведеться мити. Тому багато хто воліє використовувати одноразові тарілки, миски, супниці. Переваги цих виробів очевидні:

  • невисока вартість;
  • різноманітні форми, види, розміри та забарвлення дозволяють підібрати вироби для заходу будь-якого стилю;
  • можна підібрати тематичні одноразові миски, супниці або тарілки з малюнками, логотипами та візерунками;
  • компактність і невелика вага дозволяють з легкістю транспортувати вироби або зберігати;
  • після використання їх легко утилізувати.

Як були створені одноразові супниці, миски, тарілки

Існує кілька історій створення одноразового посуду. За однією версією стаканчик із пластику був придуманий простим студентом, якому розбили в кафе стакан і виставили за нього рахунок. Але більш правдивою виглядає версія, що одноразовий посуд запропонував лікар, який опублікував дослідження про шкоду використання металевих і скляних виробів в місцях громадського харчування. Він довів, що через погано вимиті тарілки і виделки рівень отруєнь значно перевищив допустимі норми.

Перший одноразовий посуд було випущено на початку 20 століття. Він  являє собою картонну конусоподібну чашку. Її використання було дуже важке, але все ж виріб користувався популярністю. У 1910 році чашка була вдосконалена, у неї з'явилося дно, завдяки чому стало можливим ставити посуд на будь-яку поверхню. А через 40 років паперові тарілки та миски стали незамінними виробами в закладах мереж швидкого харчування, де й використовуються досі.

Матеріали виготовлення одноразових тарілок, мисок і супниць

Сьогодні одноразові тарілки, миски та супниці використовуються повсюди. Важливим критерієм вибору виробів є матеріал виготовлення. Залежно від того, з чого зроблений посуд, його можна застосовувати для гарячих, холодних і рідких страв. Сьогодні тарілки та миски виготовляються з таких матеріалів, як:

  • поліпропілен - дозволяє використовувати одноразові тарілки, супниці, миски для гарячих і рідких страв, а також в ній можна розігрівати їжу в мікрохвильовій печі;
  • полістирол - в такому посуді можна зберігати та подавати тільки холодну їжу без підвищеного вмісту кислот;
  • полістирол EPS - здатний витримати досить високі температури, не деформуючись і не виділяючи токсинів при нагріванні;
  • папір / картон - найбезпечніший матеріал, здатний витримати й низькі та високі температури. Такі вироби виготовляються з екологічно чистої сировини, не завдають шкоди здоров'ю дітей і дорослих, підходять для зберігання гарячих і холодних страв, розігріву їжі у СВЧ-печі, міцні, не тріскаються при застосуванні. До того ж саме паперові або картонні тарілки, супниці та миски одноразові прикрашають тематичними малюнками, візерунками та принтами. Це дозволяє використовувати їх на дитячих святах. оживляючи сервірування.

До попереджень на рахунок використання виробів для гарячих або холодних страв слід поставитися дуже серйозно. Деякі види пластика при нагріванні виділяють шкідливі для здоров'я людини речовини. І якщо використовувати такий посуд постійно, то можна нанести собі або відвідувачам серйозної шкоди.

Де використовуються одноразові супниці, миски та тарілки

Головна область застосування одноразового посуду - заклади громадського харчування середньої категорії. Тут власникам набагато простіше купити одноразовий посуд, ніж утримувати в штаті посудомийку. До того ж індивідуальні прилади та посуд доводять, що ними ніхто не користувався, а тому вони абсолютно чисті.

Також тарілки, миски та супниці одноразові використовують люди при організації корпоративів, домашніх урочистостей або дитячих свят. Це позбавляє організаторів від необхідності мити гору посуду після заходу.

Інтернет-магазин ХеппіПен пропонує замовити одноразовий посуд в пакуваннях по 50 і 100 штук. У нас ви знайдете безліч варіантів виробів, які неодмінно стануть в пригоді вам при організації харчування великої кількості гостей.

Назад Каталог товарів

Товар додано в кошик

Замовити дзвінок